×


InloggenWachtwoord vergeten
Registreer hier gratis!
×

Ik zoek halal gebak

Dit gebak kan door de hobbybakkers op uw verzoek halal gebakken worden. Geef eventuele speciale wensen aan bij uw bestelling bij de hobbybakker. U kunt ook een verzoek indienen bij een hobbybakker om ander door u gewenst gebak halal te bakken.

Marmer look taart

Marmer look taart

Totaalprijs: €20,00

Dilara

Amsterdam


Lekker gebak enz

Lekker gebak enz

Prijs per persoon: €1,30

Gerard

Zevenhuizen


Suikervrij, fodmap, notenvrij enz

Suikervrij, fodmap, notenvrij enz

Totaalprijs: €25,00

Lin’s Happy Cakes

Hillegom


Kent u iemand met geheugenproblemen?

De gratis app Kalenderklok helpt mensen met geheugenproblematiek om dagstructuur terug te krijgen.

Kalenderklok banner met klok op open haard

Vindt u niet wat u zoekt?

U kunt ook een speciaal verzoek indienen bij een hobbybakker.

Zoek hobbybakkers

Halal gebak

U kunt op Gebakplaats ook halal gebak bestellen, wat betekent dat het gebak geen dierlijke vetten en varkensgelatine bevat. Hiermee is dit gebak dus ook gelijk geschikt voor mensen met een ei-allergie en/of lactose-intolerantie.
Een aantal hobbybakkers heeft zich gespecialiseerd in het maken van heerlijk halal gebak en maakt dus geen gebruik van dierlijke vetten en varkensgelatine. Wellicht zijn er ook andere hobbybakkers die voor u zouden willen bakken zonder deze producten. Informeer bij de hobbybakkers naar hun ervaring en mogelijkheden.

Gebak bestellen

Op Gebakplaats bieden hobbybakkers hun gebak te koop aan. Hier vindt u een selectie van het gebak dat de hobbybakkers aanbieden. U kunt zoeken op postcode voor het gebak dat wordt aangeboden in uw buurt. Ook kunt u de zoekfunctie gebruiken als u op zoek bent naar een speciaal soort gebak of als u een dieetvoorkeur heeft.

Op maat gemaakt

Bent u op zoek naar origineel gebak voor een bijzondere gelegenheid speciaal voor u op maat gemaakt? Of heeft u een specifieke wens met betrekking tot dieet of allergie? Zoek dan een hobbybakker in uw buurt. Bij de hobbybakkers kunt u een verzoek indienen voor het gebak waar u naar op zoek bent.

Gebak van hobbybakkers

Hobbybakkers zijn enthousiaste thuisbakkers die in hun vrije tijd de mooiste baksels maken, soms volgens jarenlang in de familie bewaarde recepten. Hoe heerlijk is het als u in plaats van een onpersoonlijke taart uit de supermarkt een mooie taart met passie gebakken door een enthousiaste hobbybakker uit uw buurt kunt bestellen. Een taart met een geboetseerde piraat van fondant erop maakt op een kinderfeestje meer indruk dan een standaard productietaart.