×

×


InloggenWachtwoord vergeten

Bent u nieuw? Registreer hier gratis!

×

Registreren
×

Bakwedstrijden

Hieronder volgt een overzicht van alle opkomende bakwedstrijden voor hobbybakkers in Nederland.

Heel Nieuw Sloten Bakt

Plaats: Sloten

Datum: 17 augustus 2019

Ga naar de website

Na het Grachtenfestival met optreden van Let's Be Gypsies, gaan wij een High Tea organiseren.... daar hebben wij natuurlijk lekkernijen voor nodig... Doe jij ook mee? Koekjes, Cake, Appeltaart, Spekcake, Baklava of een andere lekkernij..? Laat je bakkunsten zien aan de bewoners in Nieuw Sloten...

Win kaarten voor de landgoedfair op Mariënwaerdt

Plaats: Mariënwaerdt

Datum: 23 augustus 2019

Ga naar de website

Seasons organiseert een bakwedstrijd. Lever je die dag een eigengemaakte fruittaart in bij de ingang van de fair, dan krijg je gratis toegang en maak je kans op prijzen.

Meesterbakker van Salland 2019

Plaats: Salland

Datum: 30 augustus 2019, 10:30

Ga naar de website

Na het succes van de voorgaande edities wordt dit jaar alweer de derde editie van heel Salland bakt georganiseerd. Hierbij gaan we op zoek naar de Meester Taarten Bakker van Salland.

Heel Wijk Bakt

Plaats: Wijk

Datum: 8 september 2019 tussen 9:45 en 10:00

Ga naar de website

Alle enthousiaste thuisbakkers uit de gemeente Wijk bij Duurstede kunnen meedoen aan deze bakwedstrijd. We maken er een gezellige dag van waarin plezier en proeven voorop staan. Neem je vrienden en familie mee want de theetuin is gewoon open.

Wie bakt de allerlekkerste appelvlaai?

Plaats: Roermond

Datum: 4 september 2019

Ga naar de website

De Limburger en de Limburgse ambachtelijke bakkers zijn op zoek naar de allerlekkerste appelvlaai van Limburg. Een deskundige jury proeft en beoordeeld alle inzendingen en roept zij de beste bakker of bakster van een appelvlaai in Limburg uit. Durf je de uitdaging aan?

Het Creatiefste Taartje

Plaats: Wemeldinge

Datum: 14 september 2019

Ga naar de website

Wie bakt het creatiefste taartje? Alle taarten worden beoordeeld door een jury. De winnaar krijgt een mooie prijs. De taarten die zijn ingeleverd worden in stukjes verkocht voor het goede doel.

Heel Lisse Bakt

Plaats: Lisse

Inleveren op 23 september 2019, 12.00 tot 12.30

Datum: 23 september 2019

Ga naar de website

Wie maakt de beste cupcake van Lisse?

Heel EUregio Bakt

Plaats: Enschede

Datum: 29 september 2019

Ga naar de website

Tijdens Heel Euregio bakt nemen 100 deelnemers het tegen elkaar op om het perfecte Euregio gebakje te maken. De baksels worden beoordeeld door een vakkundige vakjury. Tijdens de feestelijke finale worden de beste taarten gepresenteerd, waarna er een ultieme winnaar uit de bus zal komen. De winnaar mag zich een jaar lang Euregio meesterbakker noemen en gaat er met de eeuwige roem vandoor.

Heel Donderen bakt met fruit

Plaats: Donderen

Opgeven voor 11 september 2019

Datum: 22 september 2019

Ga naar de website

Voor elke categorie is een prijs beschikbaar en natuurlijk de eer dat je jezelf de beste bakker van Donderen mag noemen voor het komend jaar. Het thema is: Heel Donderen bakt met fruit. Gebruik je fantasie en verras iedereen! Tijdens de jurering wordt er onder andere gelet op smaak en presentatie.

Heel Bilthoven Bakt

Plaats: Bilthoven

Inleveren op 13 oktober 2019, tot 12:00

Datum: 13 oktober 2019, 08:00 tot 17:00

Ga naar de website

Wie bakt de lekkerste zoete of hartige taart van Bilthoven en omstreken? Onze vakkundige jury staat te popelen om te gaan proeven. Tot 12.00 uur kunt u uw taart komen brengen. 's Middags wordt de uitslag bekend gemaakt.

Heel Leusden bakt Fairtrade

Plaats: Leusden

Inleveren op 9 november 2019, 10:00 tot 11:00

Datum: 9 november 2019 10:00 tot 15:00

Ga naar de website

Op 9 november 2019 vindt Heel Leusden Bakt Fairtrade plaats. Bak een taart (hartig of zoet) met een of meer Fairtrade producten.

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Bakwedstrijd aanmelden?

Neem contact met ons op!