×


InloggenWachtwoord vergeten

Bent u nieuw? Registreer hier gratis!

×

Registreren
Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten.Meer informatie
×

Bakwedstrijden

Hieronder volgt een overzicht van alle opkomende bakwedstrijden voor hobbybakkers in Nederland.

Heel EUregio Bakt

Plaats: Enschede

Datum: 29 september 2019

Ga naar de website

Tijdens Heel Euregio bakt nemen 100 deelnemers het tegen elkaar op om het perfecte Euregio gebakje te maken. De baksels worden beoordeeld door een vakkundige vakjury. Tijdens de feestelijke finale worden de beste taarten gepresenteerd, waarna er een ultieme winnaar uit de bus zal komen. De winnaar mag zich een jaar lang Euregio meesterbakker noemen en gaat er met de eeuwige roem vandoor.

Heel Beemster en Omgeving Bakt

Plaats: Beemster

Datum: 5 oktober 2019 is de aftrap

Ga naar de website

Heel Beemster en Omgeving Bakt is het bakfestijn van De Beemster & omstreken waarbij we jou uitdagen je beste baksel voor te zetten. Zaterdag 5 oktober 2019 is de aftrap van onze grote bakwedstrijd. Je kunt deelnemen aan slechts een van de drie categorieën, te weten: 1. Taart / 2. Cake & koek / 3. Brood.

Heel Hoevelaken Bakt

Plaats: Hoevelaken

Datum: 12 oktober 2019

Ga naar de website

Bij feest hoort taart. Daarom is op zaterdag 12 oktober a.s. een grote taartbakwedstrijd in de Bibliotheek van Hoevelaken. Geef je snel op! Het is de bedoeling dat je thuis je taart bakt en decoreert. Dan breng je de taart, inclusief taartschaal, naar de Bibliotheek, waar de taarten worden gepresenteerd aan de jury.

Heel Bilthoven Bakt

Plaats: Bilthoven

Inleveren op 13 oktober 2019, tot 12:00

Datum: 13 oktober 2019, 08:00 tot 17:00

Ga naar de website

Wie bakt de lekkerste zoete of hartige taart van Bilthoven en omstreken? Onze vakkundige jury staat te popelen om te gaan proeven. Tot 12.00 uur kunt u uw taart komen brengen. 's Middags wordt de uitslag bekend gemaakt.

Groninger Museum Bakwedstrijd

Plaats: Groningen

Datum: 23 oktober 2019

Ga naar de website

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat het gebouw van het Groninger Museum geopend werd. Om dit te vieren organiseert het museum de Groninger Museum bakwedstrijd: een smakelijke uitdaging voor jong en oud. Een Mendinitrap-taart, een Coop Himmelb(l)au-soes of een cake in de vorm van een gouden toren: het gaat erom dat het gebouw als inspiratiebron is gebruikt en dat het eetbaar is. Alle taarten zijn welkom: zoet of hartig, cupcakes of ander gebak.

Heel Leusden bakt Fairtrade

Plaats: Leusden

Inleveren op 9 november 2019, 10:00 tot 11:00

Datum: 9 november 2019 10:00 tot 15:00

Ga naar de website

Op 9 november 2019 vindt Heel Leusden Bakt Fairtrade plaats. Bak een taart (hartig of zoet) met een of meer Fairtrade producten.

Heel Roermond Bakt

Plaats: Roermond

Datum: 14 oktober 2019

Ga naar de website

Meld je aan, bak je allerbeste taart en neem hem op zaterdag 9 november mee naar de Bibliotheek Bibliorura. Je taart wordt dan geproefd en beoordeeld door onze jury: Cas Wolters, bekend van Heel Holland Bakt, en Frank Smeets, banketbakker van Banketbakkerij - Lunchroom in de Kroon. De maker van de beste taart wint een pakket met kookboeken van Plantage Boekhandel Roermond en een tegoedbon van Broekmans Patisserie. Plantage Boekhandel Roermond is ook aanwezig met een boekenstand waar je je collectie kook- en bakboeken naar hartenlust kunt uitbreiden. Wat een feest!

Bakwedstrijd aanmelden?

Neem contact met ons op!