×


InloggenWachtwoord vergeten
Registreer hier gratis!
×

Zoete tafel

Zoete tafel
Zoete tafelZoete tafelZoete tafel
De Bakselerij

De Bakselerij uit Nieuweroord

Prijs per persoon: €2,00

Geschikt voor 30 personen

Graag 21 dagen van tevoren bestellen

Beschrijving

Bij De Bakselerij creëer ik de mooiste en lekkerste "zoete tafels" voor elke gelegenheid. Een zoete tafel betekent dat ik verschillende soorten gebak verzorg, zoals cheesecakes, feestelijke taarten, cupcakes, koekjes, brownies en nog veel meer. Alles is mogelijk! In gesprek met jou zorg ik ervoor dat er genoeg keus is voor iedereen en dat de taarten en andere lekkernijen perfect op elkaar aansluiten.

Heb je gasten met speciale dieetwensen? Geen probleem! Ik hou graag rekening met veganistische, glutenvrije en andere dieetvoorkeuren. Zo kan iedereen genieten van de heerlijke zoetigheden.

De prijzen van de zoete tafels zijn afhankelijk van jouw wensen en budget. Ik denk graag met je mee om de perfecte zoete tafel samen te stellen binnen jouw mogelijkheden. Zo heb je voor een goede prijs alle zoete hapjes voor jouw feest geregeld!

Categorie(ën)

Bavarois, Biscuits, Brownies, Bruidstaarten, Cake, Chocolade, Cupcakes, Kindergebak, Kleine gebakjes, Kwarktaart, Koeken, Muffins, Overige, Petit fours, Taarten, Verjaardag, Vlaaien

Dieetvoorkeuren

Veganistisch

×


Uw bericht: