×
×

×


InloggenWachtwoord vergeten

Registreer

×

Aanmelden


Wij zullen u met regelmaat e-mails sturen die gerelateerd zijn aan onze diensten. U kunt zich te allen tijde voor deze e-mails afmelden.

Gebak op maat

Het overdragen van een taart tussen twee personen

Gebak, bijna iedereen wordt er blij van. Nederland telt een heleboel hobbybakkers die maandelijks, soms wel wekelijks of dagelijks bakken. Bakken is voor hen een hobby. Hoe leuk is het, als deze bakkers ook voor anderen kunnen bakken, die hier minder tijd voor hebben of geen plezier aan beleven. Hoe heerlijk is het als je in plaats van een onpersoonlijke productietaart een taart vol passie gebakken taart door een enthousiaste hobbybakker kunt bestellen. Een taart met een 3D piraat van marsepein erop maakt op een kinderfeestje meer indruk dan een standaard taart uit de supermarkt.
Het doel van Gebakplaats is om hobbybakkers en mensen die gebak zoeken samen te brengen.

Gebak op maat

Op Gebakplaats.nl bieden hobbybakkers hun gebak te koop aan. U kunt ook een verzoek indienen bij de hobbybakker voor het op maat laten maken van een taart voor een speciale gelegenheid: Dat kan een verjaardagstaart zijn, maar er zijn ook hobbybakkers die bruidstaarten bakken. Ook kan het gebak op verzoek worden aangepast aan specifieke wensen met betrekking tot allergieën of diëten. Gebakplaats maakt het mogelijk dat iedereen kan genieten van gebak.

Volop genieten!

Het verhaal achter een product is van groot belang. Elke hobbybakker heeft zo zijn eigen achtergrond. Gebak van lokale hobbybakkers is met liefde gemaakt en dat straalt er ook van af. Laat ook u eens versteld staan door te proeven waartoe hobbybakkers in uw buurt toe in staat zijn! Zo kan uw gebak het hoogtepunt van een gezellig avondje of feest worden.

Wilt u ook anderen verrassen met gebak?

Deze pagina's kunnen u verder helpen

Hoe bestel ik gebak?
Gebak zoeken
Hobbybakker zoeken