☰

×


InloggenWachtwoord vergeten
Registreer hier gratis!
×

Hobbybakkers in Drenthe


Zoek op dieetvoorkeuren

De Bakselerij

Nieuweroord

De Bakselerij

Hallo! Ik ben Immy, juf, moeder van een jong gezin en gepassioneerd thuisbakker. Naast mijn werk als juf bak ik met veel plezier taarten, cakes en koekjes voor feestjes en partijen. Mijn bakkerij is ontstaan uit liefde voor puur en ambachtelijk bakken. Ik werk het liefst zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen, maar ben altijd bereid om aan speciale wensen te voldoen. Of je nu een verjaardagstaart nodig hebt, een feestelijke cake, of gewoon zin hebt in heerlijke koekjes, ik denk graag met je mee en zorg voor een smakelijke verrassing op maat.

Neem gerust contact met me op voor bestellingen of vragen. Ik kijk ernaar uit om jouw feestelijke momenten nog specialer te maken met mijn gebak!

Annemiek Snippe

Nieuw-Dordrecht

Annemiek Snippe

Beginnende hobbybakker die gek is op het bakken van cake en koekjes!

ina

Emmen

ina

Ik verwerk mijn liefde in taarten vind het super mooi om ze maken. Simpel maar heerlijk , Ik maak luxe vlaaien tot mooie grote taarten of losse gebak bananensoes vraag maar . de smaken zijn eerlijk en puur.

Dekeukenvanaicha

Meppel

Dekeukenvanaicha

Hallo
Ik maak cupcakes taart cakes cheesecakes bonbons koekjes toetjes

Suzanne

Hollandscheveld

Suzanne

Hallo allemaal,
Ik ben Suzanne 21 jaar en studeer Vakman ondernemer op het alfa college in Hoogeveen. In juli 2023 ben ik afgestudeerd voor manager ondernemer bakkerij. In juli 2021 ben ik afgestudeerd voor zelfstandig werkend brood/banketbakker niveau3. Ik zou later mijn eigen bedrijf willen beginnen, daarom ben ik begonnen om op verzoek taarten/cupcakes/cakesmash te maken. Als je iemand kent of zelf een mooie taart wilt hebben. Je kunt mij dan een berichtje sturen voor prijzen en verdere informatie.
U kunt bij mij terecht voor:
- Cakesmash - taartje
- Fondanttaarten
- Cupcakes
Mijn facebook/instagram: bakselsvansuzanne

Vanessa

Coevorden

Vanessa

Hoi hoi,
Ik ben vanessa en ben sinds 2013 begonnen met het hele bakvirus!
Voor heerlijke taarten,cupcakes,high tea en zelfs een compleet verzorgde verjaardag (incl hapjes etc) en nog veel meer kun je bij mij terecht!

Annemarie Andringa

Nieuw-Roden

Annemarie Andringa

Ik ben een hobby bakker met een passie voor taarten. Ik gebruik uitsluitend hoogwaardige ingrediënten en luister altijd goed naar wat mijn klant wil.

Casa di Maria

Assen

Casa di Maria

Ik maak ambachtelijk ijs en ijstaarten, taarten, desserts, tiramisu, limoncello en Arancello.

Nynke

Wijster

Nynke

Ik vind het leuk om met name cakes en zo te bakken en wil anderen daarvan graag laten meegenieten. Ook pasta del nata's horen tot mijn bakkunsten.

Sabrina Uktolseja

Hoogersmilde

Sabrina Uktolseja

Ik maak taarten gebakjes of een High Tea voor allerlei gelegenheden op bestelling.
Juli 2019 heb ik meegedaan aan een taarten bakwedstrijd en ben ik uitgekozen tot de beste thuisbakkers van Midden-Drenthe en heb hiermee de 1ste prijs gewonnen

Kent u iemand met geheugenproblemen?

De gratis app Kalenderklok helpt mensen met geheugenproblematiek om dagstructuur terug te krijgen.

Kalenderklok banner met klok op open haard