×


InloggenWachtwoord vergeten
Registreer hier gratis!
Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten.Meer informatie
×

Hobbybakkers in Drenthe

Taart&Zo

Peize

Taart&Zo

Taart&Zo
mijn naam is Carla en onder de naam Taart&Zo bak ik als hobby taarten, cupcakes en traktaties.

KarLeo's Cake

Assen

KarLeo's Cake

Lekker en mooi, dat is wat een taart hoort te zijn. Droge cake met fondant is niet mijn ding. De formule 1 auto van de profielfoto was mijn meest uitdagende taart tot nu, maar ook een eenvoudig ontwerp kan mooi en lekker zijn! Kijk voor voorbeelden van mijn werk gerust eens tussen de foto's in mijn taartengalerij op Facebook.

Nataliya

Meppel

Nataliya

Welkom bij lekkers van natali

Bij ons kunt u de lekkerste taarten bestellen voor allerlei feestjes zoals verjaardag, bruiloft kinder verjaardagen en nog veel meer feestjes.
Met allerlei verschillende themas zowel voor kinderen als voor volw assenen kunnen wij de lekkerste taarten voor jullie bakken.
Tevens maken wij gebruik van natuurlijke ingredienten.
Om een bestelling te doen kunt u contact opnemen via facebook, instagram of Gebakplaats.

Pieces of cakes

Drijber

Pieces of cakes

monique

Assen

monique

Van mijn schoonmoeder, uit Winschoten, heb ik geleerd poffert te maken. Ik kom zelf uit Nijmegen en daar is poffert niet bekend. Ook ben ik erachter gekomen dat deze oude lekkernij ook bij de jongeren niet bekend is en vind het jammer als het recept verloren gaat

Sabrina Uktolseja

Hoogersmilde

Sabrina Uktolseja

Ik maak taarten gebakjes of een High Tea voor allerlei gelegenheden op bestelling.
Juli 2019 heb ik meegedaan aan een taarten bakwedstrijd en ben ik uitgekozen tot de beste thuisbakkers van Midden-Drenthe en heb hiermee de 1ste prijs gewonnen

Julia

Hoogeveen

Julia

Taarten op wens en smaak te maken!
Taarten bij advertenties zijn voorbeelden en voorbeeld prijsindicatie. Prijzen variëren per taart, bekleding en aantal personen.

Anita Meppelink

Emmen

Anita Meppelink

Ik maak al vanaf 2012 taarten en vind elke taart nog weer een feestje om te maken. Vooral bruidstaarten vind ik heel leuk.

Nynke

Pesse

Nynke

Ik vind het leuk om met name cakes en zo te bakken en wil anderen daarvan graag laten meegenieten.

Mypartyfoods

Schoonoord

Mypartyfoods

Mypartyfoods
Voor uw catering van A tot Z
Op bestelling maken wij taarten, gebak, dripcakes, fondanttaarten, cupcakes zoet en hartig. Neem snel een kijkje op onze site: www.mypartyfoods.nl

Patisserie Liefhebber

Hoogeveen

Patisserie Liefhebber

Taart icoontjeNougat

Gisella

Assen

Gisella

Hoi, leuk dat je dit leest. Bakken doe ik echt voor mijn plezier en ontspanning. De taarten die ik maak zijn de meer traditionele taarten, zoals appeltaart, monchoutaart, kwarktaart en worteltaart etc. Echter op aanvraag zijn er ook andere taarten mogelijk. Ook cake's, koekjes en high tea's behoren tot de mogelijkheden. Foto's van mijn taarten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

CakesByKarin

Assen

CakesByKarin

Ik maak cijfertaarten, lettertaarten, versierde cupcakes en chocolade aardbeien voor al uw gelegenheden.

De Glutenvrije Banketbakker

Assen

De Glutenvrije Banketbakker

Welkom bij de glutenvrije banketbakker. Bent u opzoek naar (glutenvrije) lekkernijen dan bent u aan het juiste adres! Maar natuurlijk ook wanneer je wel gluten mag eten :)

Sinds een aantal jaar houdt ik me bezig met het bereiden van glutenvrije gerechten en baksels omdat mijn vriendin en ik hier niet goed tegen kunnen. Wanneer je geen gluten mag eten valt het nog niet mee om speciaal gebak te kopen.

Advertenties volgen nog, op verzoek kan er momenteel een glutenvrije cheesecake en mini sloffentaartjes (max 12) besteld worden