×


InloggenWachtwoord vergeten
Registreer hier gratis!
Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten.Meer informatie
×

Hobbybakkers in Friesland

Zoek op dieetvoorkeuren

Tineke

Kollumerzwaag

Tineke

U kunt mij vinden op mijn facebook pagina taarten van tien, daarnaast staan er meer leuke ditjes en datjes op! Ik kan u helpen aan de lekkerste en leukste taarten/cupcakes!

Suzanne

Leeuwarden

Suzanne

Het bakken van taarten en cupcakes voor anderen geeft mij voldoening. Ik probeer voor iedereen toegankelijk te zijn, maar zet mij in voor de mensen die minder te besteden hebben. Zodat ook zij een heerlijke taart hebben op een verjaardag of iets lekkers en vers hebben voor bij de koffie.

Nicole

Bakkeveen

Nicole

Bent u op zoek naar een originele, met zorg gemaakte, maar vooral heerlijke taart? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Nicole en ik heb passie voor taarten bakken.Ik kan in overleg met u een taart creëren die uniek is en helemaal is aangepast aan uw wensen op het gebied van vorm, thema en smaak.

Kirsten Spoelstra

Hurdegaryp

Kirsten Spoelstra

Ik maak het liefste gepersonaliseerde taarten voor iedere gelegenheid die volledig naar eigen wensen kunnen worden aangepast. Verjaardag, trouwerij, jubileum, geboorte of gewoon iets te vieren ik maak graag een lekkere mooie taart voor u!

Tiemen

Bakkeveen

Tiemen

Ik ben 17 jaar en vind het heerlijk om te bakken (en snoepen natuurlijk). Zelf houd ik ervan om gebak op een verantwoorde manier te maken, waarbij het dus niet alleen lekker smaakt, maar ook nog eens een gezondere keuze is. Zelf maak ik vooral luxe gebak, maar op verzoek kunt u ook bij mij terecht. Ik heb daarnaast ook ervaring met allergenen.

Shaylee

Aldeboarn

Shaylee

Goededag!

Luxe taarten, biscuits of andere lekkernijen het is bijna allemaal mogelijk.

Het is mijn passie om voor ieder iets naar wens te creëren.

Famke Tersmette

Leeuwarden

Famke Tersmette

Mijn naam is Famke. Ik ben 19 jaar en woon momenteel in Leeuwarden. Ik ben ook vaak op Terschelling en in Eesergoen. Al sinds ik een klein meisje ben hou ik van koken en bakken. Ik vind het ook super leuk als mensen mijn eten lekker en mooi vinden. Ik mis het bakken in mijn leven en kwam dit tegen. Ik dacht dit is iets voor mij! Zo kan ik bakken en mensen blij maken!

Patrick

Heerenveen

Patrick

Taart icoontjeDubble strawberry and dubble white chocolate muffins
Taart icoontjeOreotaart
Taart icoontjeBrown velvet cake

Remya

Leeuwarden

Remya

Hoi, ik ben Remya en mijn hobby en passie is cupcakes en mini cakes bakken!

Ellen

Leeuwarden

Ellen

Taarten, cupcakes en andere lekkernijen.
Op bestelling en voor alle feestdagen.

Wilt u uw foto’s beter organiseren naar thema’s of gebeurtenissen?

Palbum banner met hobbybakkers