×


InloggenWachtwoord vergeten
Registreer hier gratis!
Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten.Meer informatie
×

Hobbybakkers in Limburg

Zoek op dieetvoorkeuren

Pien Punt

Venray

Pien Punt

Sinds ruim 5 jaar heb ik mij volledig gevonden in mijn hobby het thuisbakken en ben ik dan ook dagelijks actief bezig in de keuken. Je kunt zien en merken dat er met veel liefde gebakken word; dat is mijn hoofd - ingredient. In 2017 won ik met een wedstrijd goud met mijn taart in India, en kwam ik in de top van The Great British Cake Decorators. Daarnaast blog ik voor het tijdschrift Mjamtaart, en heb ik sinds kort mijn eigen boek uit gebracht.

Loraine

Maasbree

Loraine

Naast mijn werk als verpleegkundige sta ik graag in de keuken voor het bakken van fondanttaarten, dripcakes en cupcakes. Heeft u een vraag stuur me even een berichtje!

Joyce Renierkens-Bruijnen

Sint Odiliënberg

Joyce Renierkens-Bruijnen

Als taarte bakster vind ik het leuk om taarten, cupcakes en andere lekkere traktaties te maken. Wil je graag een keer een leuke traktatie voor een verjaardag, kinderfeestje, communie of andere leuke gelegenheid waar je iets lekkers op tafel wilt hebben.

Maak snel een afspraak zodat ook jij kunt genieten van een heerlijke mooie taart🎂

Groetjes Joyce

Nadieh van den Elzen

Haelen

Nadieh van den Elzen

Mijn hobby is bakken. Het liefste taarten, cupcakes, sweet tables etc. Dus heeft u binnenkort een feestje, verjaardag, gender reveal, communie, vergadering of een andere speciale gelegenheid? Neem dan contant met me op!

Cakefun by Joyce

Sint Odiliënberg

Cakefun by Joyce

Als hobbybakster vind ik het leuk om taarten, cupcakes en andere lekkere traktaties te maken. Wil je graag een keer een leuke traktatie voor een verjaardag, kinderfeestje, communie of andere leuke gelegenheid waar je iets lekkers op tafel wilt hebben.

Maak snel een afspraak zodat ook jij kunt genieten van een heerlijke mooie taart🎂

Groetjes Joyce

Suzan van de Berg

Sint Geertruid

Suzan van de Berg

Ik ben Suzan,
Ik bak graag taarten, vlaaien en cupcakes op bestelling!
Voor elke feestje klein of groot of gewoon omdat je in hebt in taart!

Carol

Sittard

Carol

Hi, I am Carol, a hobby baker. I am Chinese-Malaysian who married a Dutch and together we have 3 lovely kids. I began baking from a hobby turned small business at home in Sittard, Netherlands.

If you are looking for a custom-made cake or cupcakes. Then you've come to the right place! All cakes and cupcakes are delicious, oven fresh, unique and made with love. It can be decorated to suit any occasion or whimsy. I love to bake your ideas!

Find me at https://carolqueendedesign.wixsite.com/queenqueencakehouse / Queen Queen Cake House in Facebook for more photos.

Jana

Sittard

Jana

Gepassioneerd door het gebied van gebak, bied ik mijn diensten aan om taarten te ontwerpen voor al uw evenementen: geboorte, verjaardag, bruiloft, babyshower, bedrijfsevenement, enz. Ik kan jouw taart maken op het thema van jouw keuze (voor jong en oud ;-) of je modellen aanbieden. U kunt een taartontwerp, een cijfertaart, een laagjescake of iets anders kiezen, ik zal uw evenement graag magisch maken. Ik kan ook uw "zoete tafel" samenstellen met verschillende zoete lekkernijen: cupcakes, gepersonaliseerde zandkoekjes, popcakes ... Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor elke offerte-aanvraag. U kunt mij foto's sturen, het aantal stukjes, de datum van het evenement ...

Patty Eurlings

Reuver

Patty Eurlings

Als hobbybakster vindt ik het leuk om allerlei creaties te maken. Vlaai, gebak, brownies.. roep maar waar je zin in hebt & ik tover iets lekkers op tafel!

Breels Thomas

Maastricht

Breels Thomas

Taart icoontjeLekkere taarten gemaakt

Jummielicious Taart & Zo

Roermond

Jummielicious Taart & Zo

Als bakster vind ik het leuk om taarten, cup cakes, vlaai en ander lekker gebak te maken. Wil je graag een keer een leuke traktatie voor een verjaardag of heb je interesse in een workshop?
Ook voor kinderen v.a 4 jaar zijn er diversen workshops.Stuur ons een berichtje.

Alma

Landgraaf

Alma

Ik vind bakken leuk en ik kan dat perfect doen voor u,voor uw vrienden en uw verjaardag.
Als u een feest heeft ga ik graag een speciale en fantastische taart voor u bekken

Sanne Verpoort

Ittervoort

Sanne Verpoort

Ik ben 31 jaar. Ik werk in zorg. Ik bak en versier al een aantal jaar met veel liefde taarten en cupcakes in mijn vrije tijd.

Sam Poorters

Eijsden

Sam Poorters

Hoii! Ik ben Sam Poorters. Mijn grootste hobby is bakken en ik doe het graag. Ik zou graag een zakcentje willen verdienen aan iets wat ik erg leuk vind. Ik hoop dat u geniet van mijn creaties.

Kelly

Bunde

Kelly

Taart icoontjeLimburgse pudding mit greumelen / knubbelkes vlaai
Taart icoontjeMokka taart

Stesa cake's

Guttecoven

Stesa cake's

Ik ben voor mijn hobby begonnen met het bakken van diverse cake's🍰 van luxe cake's tot letter/cijfer cake's, landen cake's, heeft u iets te vieren🎉 of wilt u gewoon lekker genieten van een van onze cake's 😋stuur ons een bericht⌨️
Heeft u vragen? Of suggesties last het ons dan weten.

john

Eygelshoven

john

Ik ben John en vind het bakken van allerlei soorten gebak leuk om te doen, ik bak taarten, op klassieke manier opgespoten met room of creme, met allerlei vullingen, ook limburgde vlaai , verschillende soorten cake en wafels maak ik graag voor U.
Kom gerust met eigen ideeen en ik zal kijken of ik deze kan vervullen voor U

Ps. ook maak ik graag koude en of warme buffetten voor feestjes
Mail me gerust voor vragen, wensen en bestellingen op operalive@live.nl

De taartpunt

Blitterswijck

De taartpunt

Hallo mijn naam is Ingrid Peeters Janssen en ik ben een hobbymatige bakker. Ik houd ervan om een mooi product te maken. Dit kan een prachtige taart zijn maar ook zoete kleine gebakjes voor bijvoorbeeld een high tea. Denk hierbij aan cupcakes, macarons en chocolade

Ilham

Heerlen

Ilham

Hobby bakster ● thema taarten ● gebakjes en toetjes ● sweet boxes ●

Margarita

Maastricht

Margarita

Taart icoontjeMargarita uit Maastricht
Taart icoontjeMargarita uit Maastricht
Taart icoontjeMargarita uit Maastricht

Engelke

Voerendaal

Engelke

Hoi ik ben Engelke. Ik ben een tiener die het leuk vind om te bakken. Ik bak vanalles van koekjes tot vlaai soms alleen een beetje veel om alleen op te eten dus ik hoop dat ik er anderen blij mee kan maken

Gardenia

Geleen

Gardenia

Hee, leuk dat je op mijn profiel komt kijken. Ik bak graag Amerikaanse taarten, het is ook mogelijk gluten en lactose vrije opties aan te vragen. Daarnaast bak ik ook graag cupcakes, macarons en andere zoetigheden. Stuur me gerust een berichtje met je wens! Het enige wat ik vraag is de onkosten voor mijn taarten te vergoeden, voor de rest is het een echte hobby voor me! Momenteel is het mogelijk om af te halen in Geleen (Limburg) Of in Valkenswaard (Noord- Brabant).

Talitha Stegen-Heuts

Brunssum

Talitha Stegen-Heuts

Mijn naam is Talitha Stegen en maak in mijn vrije tijd op bestelling een taart op maat. Met de beste ingrediënten maak ik alles from scratch. Zo komen we er samen uit om jouw wens te vervullen. Heb je liever cupcakes, NYC Style Cookies, Creamtart, Smashcake, een heerlijke HighTea of gewoon een Applecrumblecake vraag er naar, er is veel mogelijk. Wie weet spreken we mekaar snel.

Wilt u uw foto’s beter organiseren naar thema’s of gebeurtenissen?

Palbum banner met hobbybakkers