×

×


InloggenWachtwoord vergeten

Meld aan

×

Aanmelden


Wij zullen u met regelmaat e-mails sturen die gerelateerd zijn aan onze diensten. U kunt zich te allen tijde voor deze e-mails afmelden in uw accountinstellingen.

Hoe plaats ik een advertentie?

Benodigdheden tijdens het bakken
 1. Maak een account en meldt u aan op Gebakplaats.nl.
 2. Ga naar "Plaats Advertentie”.
 3. Selecteer vervolgens de juiste rubriek(en) voor het gebak.
 4. U kunt eventueel aangeven voor welke diëten dit gebak geschikt is.
 5. Bedenk een naam die de belangrijkste eigenschappen van het gebak weergeeft, bijvoorbeeld:
  • - Biologische appelkruimeltaart
  • - Chocolade cupcake met een roombotertopping
  • - Amandelbrood met banketbakkersroom
 6. Beschrijf vervolgens het gebak. Denk hierbij aan:
  • - Smaak
  • - Levertijd
  • - Eventuele variatiemogelijkheden
 7. Geef hierna aan voor hoeveel personen het gebak (ongeveer) geschikt is.
 8. Vervolgens kunt u aangeven hoeveel dagen het duurt voordat u het gebak af kunt leveren.
 9. U kunt vervolgens maximaal drie foto’s (.jpg, .jpeg of .png) selecteren. Foto’s zijn niet verplicht, maar voor liefhebbers van gebak kan dit wel belangrijk zijn. Het zal uw verkoopkans wel verhogen. Het is aan te raden aandacht te besteden aan een representatieve foto. Waarschijnlijk heeft u niet van elk soort gebak dat u wil verkopen een foto. In dit geval kunt u wel een foto van een ander soort gebak dat u gebakken heeft plaatsten, zodat de gebakliefhebber een indruk heeft van uw bakkunst. Zorg er wel voor dat de foto die u plaatst van uw eigen gebak is! Let op: De foto’s worden automatisch aangepast zodat ze maximaal 450px breed of 450px hoog zijn.
 10. Als u een prijs invult moet u erop letten dat het hier gaat om een stukprijs. Als er dus losse stukken vlaai aangeboden worden, dan is de prijs van één stuk taart de prijs die ingevuld moet worden. De rekenhulp kan u helpen met het bepalen van een prijs voor uw gebak.
 11. Vul, indien deze nog niet automatisch is ingevuld, een postcode in. Uw postcode is niet zichtbaar in de advertentie en wordt ook alleen maar gebruikt om een afstand tussen u en de koper in te schatten.
 12. Klik op "Plaats Advertentie" en meteen daarna staat uw advertentie op Gebakplaats.

Reacties op de advertentie zullen via de e-mail naar u verstuurd worden en zullen tevens op de pagina berichten zichtbaar zijn. In de accountinstellingen kan worden aangegeven of u wilt dat wij deze mailtjes blijven versturen. Deze optie staat standaard aan.

Wij hebben algemene voorwaarden opgesteld waaraan elke advertentie moet voldoen. Het kan handig zijn om deze nog opnieuw te lezen voordat u een advertentie plaatst.