×


InloggenWachtwoord vergeten
Registreer hier gratis!
Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten.Meer informatie
×

Oproep taart voor een jarig kind

Feestelijke verjaardagstaart
  1. Meld aan de coördinatoren van uw lokale Voedselbank (momenteel alleen uit de Bilt) dat u een verjaardagstaart zou willen ontvangen.
  2. Wij zullen vervolgens een e-mail naar u versturen
  3. Klik op de link uit de e-mail die u van ons heeft ontvangen.
  4. Vul de velden zo veel mogelijk in; De leeftijd, gewenste ophaaldatum, het geslacht van het kind en uw postcode en e-mailadres. Verder bestaat de mogelijkheid om een korte omschrijving te geven van uw kind (wat vindt het kind leuk). Ook kunt u hier aangeven aan welke dieetvoorkeuren het gebak moet voldoen. NB Geef geen persoonlijke gegevens van het kind (naam, adres etc.).
  5. Nadat u de oproep heeft verstuurd wordt deze op de website geplaatst. Nu kunnen de hobbybakkers hierop reageren. Afhankelijk van de vraag naar verjaardagstaarten en het aanbod van de hobbybakkers is het mogelijk dat er niet voor ieder kind een taart gebakken kan worden.
  6. Als een hobbybakker op uw oproep heeft gereageerd krijgt u een email. De advertentie wordt dan gepauzeerd om dubbele reacties te voorkomen. Mocht de hobbybakker om een of andere reden toch niet kunnen bakken, dan kunt u met ons contact opnemen en dan zullen wij hem weer activeren.
  7. Het verdere contact met de hobbybakker verloopt via de email of een andere gewenste contactwijze. Hierin spreekt u o.a. af of u de taart bij de hobbybakker gaat ophalen of waar u de taart laat bezorgen.
  8. De hobbybakker zal een feestelijke taart voor uw kind bakken voor ongeveer 10 personen.