×

×


InloggenWachtwoord vergeten

Bent u nieuw? Registreer hier gratis!

×

Registreren
×

Oproep taart voor een jarig kind

Vlaai met aardbeien
  1. Registreer of log in op Gebakplaats.
  2. Ga naar de pagina "Plaats Advertentie" en klik vervolgens op "Plaats oproep (Minima)".
  3. Vul de velden zo veel mogelijk in; De verjaardagsdatum, het geslacht van het kind en uw postcode. Verder bestaat de mogelijkheid om een korte omschrijving te geven van uw kind (wat vindt het kind leuk). Ook kunt u hier aangeven aan welke dieetvoorkeuren het gebak moet voldoen. NB Geef geen persoonlijke gegevens van het kind (naam, adres etc.).
  4. Vervolgens vult u de code van de Voedselbank in (u kunt de code eerst checken) en verstuurt u de oproep.
  5. Nadat u de oproep heeft verstuurd wordt deze op de website geplaatst. Nu kunnen de hobbybakkers hierop reageren. Afhankelijk van de vraag naar verjaardagstaarten en het aanbod van de hobbybakkers is het mogelijk dat er niet voor ieder kind een taart gebakken kan worden.
  6. Als een hobbybakker op uw oproep heeft gereageerd krijgt u een email. De advertentie wordt dan gepauzeerd om dubbele reacties te voorkomen. Mocht de hobbybakker om een of andere reden toch niet kunnen bakken, dan kunt u de oproep altijd weer op de pagina "Mijn Advertenties" activeren.
  7. Het verdere contact met de hobbybakker verloopt via de email of een andere gewenste contactwijze. Hierin spreekt u o.a. af of u de taart bij de hobbybakker gaat ophalen of waar u de taart laat bezorgen.
  8. De hobbybakker zal een feestelijke taart voor uw kind bakken voor ongeveer 10 personen.
  9. Vergeet niet de hobbybakker bij de levering van de taart hartelijk te bedanken!
of