×


InloggenWachtwoord vergeten
Registreer hier gratis!
×

crazy cake lady uit Woerden

crazy cake lady

Knibbel knabbel knuisje, wie knabbelt er in mijn huisje. Als je bij ons op bezoek komt staat er altijd wat lekkers klaar. Vaak staat de pandancake op tafel, mijn specialiteit. Lang duurt het echter niet voordat er alleen nog maar kruimels op de schaal liggen. Van deze cake kan je namelijk niet afblijven en is dan ook zo op.

Bestellingen en levertijd in overleg want ja, ook ik heb wel eens ‘hoofdpijn’. Vragen, wensen, spoedbestelling? Spreek ze gerust uit. Ik ben baas over eigen keuken dus er is vast iets mogelijk om je crazy cake lady ervaring naar een zoet hoogtepunt te brengen.

P.s. ik ben een thuisbakker. Mijn cakes zijn handwerk, daardoor is geen enkele cake hetzelfde. Wel zijn alle cakes altijd met aandacht en liefde gemaakt. En een cake met liefde, die is het lekkerst!


instagramInstagram

Advertenties:

Indische sponscake

Indische sponscake

Totaalprijs: €8,00

Spekkoekcake

Spekkoekcake

Totaalprijs: €10,00

Indische kue mangkok

Indische kue mangkok

Totaalprijs: €7,50

Indische koekjes

Indische koekjes

Totaalprijs: €5,50

Indische spekkoek

Indische spekkoek

Totaalprijs: €12,50

Indische wadjik

Indische wadjik

Totaalprijs: €3,50


Nieuwste 5 beoordelingen:

Heerlijke Kue buncis besteld. 600 gram ging wel heel snel op! Fijne en snelle communicatie met Lieke. Een aanrader!

Vandaag deze heerlijke spekkoek opgehaald. In de auto kwam de geur me al tegemoed. Uiteraard bij thuiskomst gelijk geproefd en hij is heerlijk! Een prachtige, zacht kruidige koek die ook nog eens luchtig en smeuïg tegelijk is. Ik weet niet hoe ze het doet, maar ik ga deze zeker nog veel vaker bestellen.
Ga zo door Crazy Cake Lady!
Liefs Thes

×


Uw bericht: