×

×


InloggenWachtwoord vergeten

Bent u nieuw? Registreer hier gratis!

×

Registreren
×

Bakken voor minima

Appeltaart
  1. De lokale Voedselbank selecteert kinderen tussen 0 en 16 jaar die een taart verdienen op hun verjaardag; De betreffende ouder(s) of vertegenwoordiger van het kind ontvangen een unieke code.
  2. Met deze code wordt op Gebakplaats een oproep voor een verjaardagstaart gedaan. Een aantal gegevens over de jarige worden hierin vermeld en er kan een dieetvoorkeur worden aangeven.
  3. Hobbybakkers die bij Gebakplaats geregistreerd staan als "hobbybakker voor een jarig kind" worden door Gebakplaats via de e-mail geinformeerd dat er een oproep is gedaan in hun regio. Ze kunnen dan via Gebakplaats reageren op deze oproep.
  4. Als er op de oproep is gereageerd wordt de advertentie gepauzeerd om dubbele reacties te voorkomen. Mocht de afspraak om een of andere reden niet doorgaan dan kan de oproep weer gereactiveerd worden.
  5. Het verdere contact tussen de ouder(s) of vertegenwoordiger van het kind verloopt via de e-mail of een andere overeengekomen contactmethode; Hierin kunnen afspraken gemaakt worden over de afleverdatum en de afleverwijze van de taart: Wordt de taart afgehaald of (waar) bezorgd?
  6. De hobbybakker bakt een (eenvoudige doch) feestelijke verjaardagstaart voor ongeveer 10 personen voor de afgesproken datum.
  7. De Voedselbank, Gebakplaats, maar vooral de jarige en zijn ouder(s) zullen u enorm dankbaar zijn voor uw moeite!

Meld u aan als hobbybakker voor een jarig kind!