×


InloggenWachtwoord vergeten
Registreer hier gratis!
Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten.Meer informatie
×

Bakken voor minima

Feestelijke verjaardagstaart
  1. De lokale Voedselbank selecteert kinderen tussen 0 en 12 jaar voor een taart op hun verjaardag. De contactpersoon van het kind ontvangt een unieke code. Met deze code wordt op Gebakplaats een oproep voor een gratis verjaardagstaart gedaan.
  2. Hobbybakkers die bij Gebakplaats geregistreerd staan als "hobbybakker voor een jarig kind" worden door Gebakplaats via de e-mail geïnformeerd dat er een oproep is gedaan in hun regio. Ook hobbybakkers die niet zijn aangemeld, kunnen reageren op een oproep. Als er een hobbybakker gevonden is om een taart te bakken wordt de advertentie gepauzeerd om dubbele reacties te voorkomen.
  3. Het verdere contact tussen de ouder(s) of vertegenwoordiger van het kind en de hobbybakker verloopt via de e-mail of een andere overeengekomen contactmethode; Hierin dienen afspraken gemaakt te worden over de afleverdatum en de afleverwijze van de taart.
  4. De hobbybakker bakt een feestelijke verjaardagstaart voor ongeveer 10 personen voor de afgesproken datum.
  5. De Voedselbank, Gebakplaats, maar vooral de jarige en zijn/haar familie zullen u enorm dankbaar zijn voor de moeite!

Meld u aan als hobbybakker voor een jarig kind!
Als u zich aanmeldt als hobbybakker voor een jarig kind zult u van ons een e-mail krijgen als dit initiatief bij u in de buurt actief is en uw hulp nodig is.