×


InloggenWachtwoord vergeten
Registreer hier gratis!
Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten.Meer informatie
×

Bakken voor minima

Eenvoudige verjaardagstaart
  1. De lokale Voedselbank selecteert kinderen tussen 4 en 12 jaar die in aanmerking komen voor een taart op hun verjaardag. Gebakplaats plaatst vervolgens een geanonimiseerde oproep op de website.
  2. Hobbybakkers die bij Gebakplaats geregistreerd staan als "hobbybakker voor een jarig kind" worden door door een lokale vertegenwoordiger van Gebakplaats via de e-mail geïnformeerd dat er een oproep is gedaan in hun regio en kunnen hier via de website op reageren. Ook hobbybakkers die niet zijn aangemeld, kunnen reageren op een oproep. Als er een hobbybakker gevonden is om een taart te bakken wordt de advertentie gepauzeerd om dubbele reacties te voorkomen.
  3. Het verdere contact verloopt met de lokale vertegenwoordiger van Gebakplaats telefonisch of via de mail. Hierin bespreekt u details over het aflevermoment en de afleverplaats van de taart.
  4. De hobbybakker bakt een (eenvoudige doch) feestelijke verjaardagstaart voor ongeveer 10 personen voor de afgesproken datum.
  5. De Voedselbank, Gebakplaats, maar vooral de jarige en zijn/haar familie zullen u enorm dankbaar zijn voor de moeite!

Meld u aan als hobbybakker voor een jarig kind!
Als u zich aanmeldt als hobbybakker voor een jarig kind zult u van ons een e-mail krijgen als dit initiatief bij u in de buurt actief is en uw hulp nodig is.