×


InloggenWachtwoord vergeten
Registreer hier gratis!
×

Hoe zet ik mijn gebak te koop?

Benodigdheden tijdens het bakken
 1. Log in of Registreer op Gebakplaats.
 2. Ga naar "Plaats Gebak”.
 3. Selecteer vervolgens de juiste rubriek(en) voor het gebak.
 4. U kunt eventueel aangeven voor welke diëten dit gebak geschikt is.
 5. Bedenk een naam die de belangrijkste eigenschappen van het gebak weergeeft, bijvoorbeeld:
  • - Biologische appelkruimeltaart
  • - Chocolade cupcake met een roombotertopping
  • - Amandelbrood met banketbakkersroom
 6. Beschrijf vervolgens het gebak. Denk hierbij aan:
  • - Smaak
  • - Levertijd
  • - Eventuele variatiemogelijkheden
 7. Geef hierna aan voor hoeveel personen het gebak (ongeveer) geschikt is.
 8. Vervolgens kunt u aangeven hoeveel dagen het duurt voordat u het gebak kunt maken.
 9. Vul, indien deze nog niet automatisch is ingevuld, een postcode in. Uw postcode is niet zichtbaar in de advertentie en wordt ook alleen maar gebruikt om een afstand tussen u en de koper in te schatten en om uw woonplaats weer te kunnen geven.
 10. Als u een prijs invult moet u goed opletten om welke prijs het gaat. U kunt namelijk aangeven of u de prijs per persoon of de totaalprijs van het gebak wilt invullen. De rekenhulp kan u helpen met het bepalen van een prijs voor uw gebak.
 11. U kunt vervolgens maximaal drie foto’s (.jpg, .jpeg of .png) selecteren. Foto’s zijn niet verplicht, maar voor liefhebbers van gebak kan dit wel belangrijk zijn. Het zal uw verkoopkans wel verhogen. Het is aan te raden aandacht te besteden aan een representatieve foto. Waarschijnlijk heeft u niet van elk soort gebak dat u wil verkopen een foto. In dit geval kunt u wel een foto van een ander soort gebak dat u gebakken heeft plaatsten, zodat de gebakliefhebber een indruk heeft van uw bakkunst. Zorg er wel voor dat de foto die u plaatst van uw eigen gebak is! Let op: De foto’s worden automatisch aangepast zodat ze maximaal 650px breed of 650px hoog zijn. Mocht uw foto gedraaid worden weergegeven dan zullen wij dit achteraf handmatig corrigeren.
 12. Als laatste heeft u nog de optie om een vinkje aan te kruisen waarmee u toestemming aan Gebakplaats kunt geven om uw gebak te promoten op Sociale Media. Afhankelijk van het soort promotie zal uw naam vermeld worden wat de kans op een bestelling voor u aanzienlijk vergroot. Als u dit liever niet wilt dan hoeft u het vinkje ook niet aan te kruisen, want het is optioneel.
 13. Klik op "Plaats Gebak" en meteen daarna staat uw advertentie op Gebakplaats.

Reacties op de advertentie zullen via de e-mail naar u verstuurd worden en als de liefhebber zich heeft aangemeld zullen ze ook op de pagina Bestellingen zichtbaar zijn.

Wij hebben Algemene Voorwaarden opgesteld waaraan elke advertentie moet voldoen. Het kan handig zijn om deze nog opnieuw te lezen voordat u een advertentie plaatst.

Als een hobbybakker 2 achtereenvolgende keren niet gereageerd heeft op een bericht of bestelling van een klant dan wordt het account geïnactiveerd. De hobbybakker wordt hiervan door ons op de hoogte gesteld. Het account kan eenvoudig weer geactiveerd worden door in te loggen.