×
×

×


InloggenWachtwoord vergeten

Registreer

×

Registreren
Over Gebakplaats

Duiker van marsepein op een taart

Gebakplaats, opgericht in 2018, is een online vraag- en aanbodplaats waar hobbybakkers en liefhebbers van gebak samenkomen. Het is een platform gemaakt door Teun, die zijn hobby, het ontwikkelen van websites, en zijn voorliefde voor het gebak van zijn moeder heeft proberen te combineren. Hobbybakkers kunnen er hun producten te koop aan bieden aan gebakliefhebbers in de buurt en mensen die op zoek zijn naar gebak kunnen het hier vinden. Het platform wordt zo eenvoudig mogelijk gehouden, wat inhoudt dat er geen gebruik gemaakt wordt van niet nuttige cookies.

Wat is Gebakplaats?

Hobbybakken is de laatste tijd enorm in populariteit toegenomen. Dit is terug te zien in het succes van bakcompetities als Heel Holland Bakt, de Cup Cake Cup en Heel Bilthoven Bakt. Hobbybakkers zijn enthousiaste thuisbakkers die in hun vrije tijd het lekkerste gebak maken, soms volgens jarenlang in de familie bewaarde geheime recepten. Gebakplaats heeft als doel om deze gepassioneerde hobbybakkers en de liefhebbers van gebak met elkaar in contact te brengen. Als de hobbybakkers hun taarten willen plaatsen is dat gratis en de verkoop van het gebak komt geheel ten goede aan de verkoper. Er wordt dus ook geen commissie gevraagd. Mensen die op zoek zijn naar gebak kunnen het dus op Gebakplaats vinden. Er kunnen ook speciale bestellingen gedaan worden bij hobbybakkers die zich hebben aangemeld. Bovendien is er een mogelijkheid rekening te houden met verschillende diëten.

Informatie op Gebakplaats

Op de pagina Informatie kunt u uitgebreidere informatie vinden over het platform. Overige vragen kunnen via de e-mail worden gesteld. Meldingen over advertenties kunt u indienen via de rapporteerfunctie die onderin een advertentie te vinden is.