Gebakplaats logo
Inloggen Registreer

Over ons

Gebakplaats, gestart begin 2019, is een online vraag- en aanbodplaats voor gebak waar hobbybakkers en liefhebbers van gebak samenkomen. Hobbybakkers kunnen hier hun gebak te koop aanbieden en mensen die gebak zoeken of een hobbybakker zoeken die iets speciaals voor ze bakt, kunnen dat vinden op Gebakplaats.

Wat is Gebakplaats

Gebakplaats wil een platform zijn waar gepassioneerde hobbybakkers, die niet genoeg krijgen van bakken, hun diensten kunnen aanbieden. Zo kunnen gebakliefhebbers die gebak zoeken en eens wat anders willen dan gebak uit de supermarkt, ook genieten van zelfgemaakt heerlijk gebak. Er is ook een mogelijkheid om rekening te houden met verschillende diƫten: Bespreek uw specifieke dieetwensen met de hobbybakker en zij bakken voor u het gebak waar u naar op zoek bent.

Gecombineerde hobby's

Het brein achter de website is Teun, technische informatica student, die op deze manier zijn hobby, het ontwikkelen van websites, en zijn liefde voor het gebak van zijn moeder combineert. Gebakplaats is niet-commercieel, het onderhoud van de website is vooral een hobby. Er worden dus geen kosten voor de koper of verkoper gerekend. De enige voorwaarde die we stellen aan de hobbybakkers is dat bakken voor hen ook een hobby is.

Onze doelgroep

Om het platform zo toegankelijk mogelijk te houden kan iedereen zich aanmelden, van beginnende tot meer ervaren hobbybakkers. Hobbybakkers die meer dan hobbymatig met bakken bezig zijn, blijkend uit het hebben van een thuisbakkerij met daarnaast een registratie bij de Kamer van Koophandel, en meer vragen dan een symbolische vergoeding, vallen echter buiten onze doelgroep. Dus hobbybakkers die van bakken hun beroep hebben gemaakt moeten we helaas uitsluiten, omdat dit zou zorgen voor een oneerlijke concurrentie.

Huidige activiteiten

Momenteel zijn wij druk bezig met het meer bekendheid geven aan Gebakplaats zodat er zich nog meer hobbybakkers aanmelden, en er nog meer bestellingen gedaan worden. Uw hulp is hierbij van harte welkom. Voor de hobbybakkers: Maak een goed profiel aan, geef aan wat u graag wil bakken en plaats een advertentie van uw gebak. Voor de gebakliefhebbers: Geniet van het gebak van de hobbybakkers. Bent u enthousiast geworden: Deel onze website op sociale media en maak mond-op-mond reclame.