×

×


InloggenWachtwoord vergeten

Meld aan

×

Aanmelden


Wij zullen u met regelmaat e-mails sturen die gerelateerd zijn aan onze diensten. U kunt zich te allen tijde voor deze e-mails afmelden in uw accountinstellingen.

Over Gebakplaats

Duiker van marsepein op een taart

Gebakplaats, opgericht in 2018, is een online vraag- en aanbodplaats waar hobbybakkers en liefhebbers van gebak samenkomen. Het is een platform gemaakt door Teun, die zijn hobby, het ontwikkelen van websites, en zijn voorliefde voor het gebak van zijn moeder heeft proberen te combineren. Het platform wordt zo eenvoudig mogelijk gehouden, wat inhoudt dat er geen gebruik gemaakt wordt van niet nuttige cookies. Het platform is ook toegankelijk voor mensen met specifieke dieetvoorkeuren.

Wat is Gebakplaats?

Hobbybakken is de laatste tijd enorm in populariteit toegenomen. Dit is terug te zien in het succes van bakcompetities als Heel Holland Bakt, de Cup Cake Cup en Heel Bilthoven Bakt. Hobbybakkers zijn enthousiaste thuisbakkers die in hun vrije tijd het lekkerste gebak maken, soms volgens jarenlang in de familie bewaarde geheime recepten. Hoe heerlijk zou het zijn als hobbybakkers ook hun producten aan zouden kunnen bieden aan gebakliefhebbers uit de buurt. Gebakplaats heeft als doel om gepassioneerde hobbybakkers en liefhebbers van gebak met elkaar in contact te brengen. Er is ook een mogelijkheid rekening te houden met verschillende diƫten.

Informatie op Gebakplaats

Op de pagina Informatie kunt u uitgebreidere informatie vinden over het platform. Overige vragen kunnen via de e-mail worden gesteld. Meldingen over advertenties kunt u indienen via de rapporteerfunctie die onderin een advertentie te vinden is.