×


InloggenWachtwoord vergeten
Registreer hier gratis!
×

Hoe bestel ik gebak?

Fruittaart met wener bodem

Speciaal voor u op maat gemaakt gebak door een enthousiaste hobbybakker bij u in de buurt kan het hoogtepunt zijn van de avond. Op Gebakplaats kunt u gebak bestellen wat de hobbybakkers aanbieden via Ik zoek gebak. U kunt ook een hobbybakker in uw buurt zoeken via Ik zoek een hobbybakker. Zoeken in uw buurt doet u via het invullen van uw postcode. U kunt vervolgens bij de hobbybakker van uw keuze uw wensen kenbaar maken.

Als u gebak of een hobbybakker naar keuze heeft gevonden, kunt u contact opnemen met de hobbybakker via de knop ‘Reageer’ of ‘Stuur bericht’. Deze knop is vindbaar onder de beschrijving van het gebak op de pagina van het gebak zelf (Reageer) of onder de omschrijving van de hobbybakker (Stuur bericht). U hoeft zich hier niet voor te registreren. Het verdere contact zal onafhankelijk van Gebakplaats via de e-mail verlopen.

Vervolgens kunt u een bericht opstellen voor de hobbybakker waarin u uw wensen beschrijft. Denk hierbij aan:

Klik op ‘Verstuur bericht’.

U zult een e-mail van ons ontvangen waarin u uw reactie nog moet bevestigen. Na bevestiging via de mail zal uw bericht naar de hobbybakker verzonden worden.

Na ontvangst van uw reactie zal de hobbybakker op uw bericht reageren en uw vragen beantwoorden of melden wanneer het gebak afgehaald kan worden.

U spreekt vervolgens met de hobbybakker een betaalmethode af.

Als het gebak klaar is, kan, afhankelijk van de afspraken die u hierover heeft gemaakt, het gebak opgehaald worden en kan het genieten beginnen!

Vergeet niet om iets zoals een taartdoos mee te brengen, waarin u het gebak kunt meenemen.

Het wordt zeer op prijs gesteld als u achteraf het gebak zou beoordelen.

Koemelk, kipeiwit, pinda en/of noten allergie?

Sporen van deze voedingsmiddelen kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken. Bij de bereiding van gebak voor mensen met dit soort allergieën moeten zeer strenge hygiënemaatregelen in acht genomen worden. Dit zal niet elke hobbybakker kunnen garanderen. Mocht u gebak zoeken in deze categorie allergieën dan adviseren we u goed te vragen naar de persoonlijke ervaring van de hobbybakker met de bereiding van gebak voor dit soort allergie. Gebakplaats kan hier geen verantwoordelijkheid voor nemen.