×
×

×


InloggenWachtwoord vergeten

Registreer

×

Registreren
Hoe bestel ik gebak?

Fruittaart met wener bodem

Gebak dat met passie speciaal voor u is gemaakt door een hobbybakker bij u in de buurt kan het hoogtepunt zijn elke avond. Op de pagina advertenties is een selectie van het gebak te vinden dat hobbybakkers voor u willen maken.

Als u op die pagina gebak heeft gevonden waarin u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met de hobbybakker die dit aanbiedt via de knop ‘Reageer’. Deze knop is vindbaar onder de beschrijving van het gebak op de pagina van het gebak zelf. U kunt alleen reageren als u bent aangemeld en ingelogd bij Gebakplaats.

Vervolgens kunt u een bericht opstellen voor de hobbybakker waarin u uw wensen beschrijft. Denk hierbij aan:

Klik op ‘Verstuur bericht’.

Uw bericht zal verstuurd worden naar de hobbybakker. Het verdere contact zal verlopen via de berichtenfunctie van Gebakplaats. U zult tevens een e-mail krijgen wanneer u een nieuw bericht ontvangt.

Na ontvangst van uw reactie zal de hobbybakker op uw bericht reageren en uw vragen beantwoorden of melden wanneer het gebak afgehaald kan worden.

U spreekt vervolgens met de hobbybakker een betaalmethode af.

Als het gebak klaar is, kan, afhankelijk van de afspraken die u hierover heeft gemaakt, het gebak opgehaald worden en kan het genieten beginnen!

Vergeet niet om iets zoals een taartdoos mee te brengen, waarin u het gebak kunt meenemen.

Achteraf kunt u het gebak beoordelen.