×

×


InloggenWachtwoord vergeten

Bent u nieuw? Registreer hier gratis!

×

Registreren
×

Hoe bestel ik gebak?

Fruittaart met wener bodem

Gebak dat met passie speciaal voor u is gemaakt door een hobbybakker bij u in de buurt kan het hoogtepunt zijn elke avond. Op de pagina advertenties is een selectie van het gebak te vinden dat hobbybakkers voor u willen maken.

Als u op die pagina gebak heeft gevonden waarin u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met de hobbybakker die dit aanbiedt via de knop ‘Reageer’. Deze knop is vindbaar onder de beschrijving van het gebak op de pagina van het gebak zelf. U kunt met of zonder een account reageren op een advertentie. Afhankelijk daarvan zal het contact via de berichtenfunctie van Gebakplaats of via de e-mail verlopen.

Vervolgens kunt u een bericht opstellen voor de hobbybakker waarin u uw wensen beschrijft. Denk hierbij aan:

Klik op ‘Verstuur bericht’.

Als u een account heeft zal uw bericht worden verstuurd naar de hobbybakker. Anders zult u een e-mail van ons ontvangen waarin u uw reactie kunt bevestigen.

Na ontvangst van uw reactie zal de hobbybakker op uw bericht reageren en uw vragen beantwoorden of melden wanneer het gebak afgehaald kan worden.

U spreekt vervolgens met de hobbybakker een betaalmethode af.

Als het gebak klaar is, kan, afhankelijk van de afspraken die u hierover heeft gemaakt, het gebak opgehaald worden en kan het genieten beginnen!

Vergeet niet om iets zoals een taartdoos mee te brengen, waarin u het gebak kunt meenemen.

Het word zeer op prijs gesteld als u achteraf het gebak zou beoordelen.