×


InloggenWachtwoord vergeten
Registreer hier gratis!
×

Nieuwsbrief Lente 2024

Chocolade cake

Beste Hobbybakker,

Via deze nieuwsbrief willen we u graag informeren over onze activiteiten in de afgelopen periode.

Aantal berichten / bestellingen op Gebakplaats

Gebakplaats is inmiddels alweer 5 jaar actief. Op dit moment zijn er 313 actieve hobbybakkers bij ons aangemeld. Geïnteresseerde bezoekers aan onze website verstuurden dit jaar bijna 500 berichten, gemiddeld zo’n 40 berichten per maand, aan de hobbybakkers. Er waren 3 hobbybakkers met maar liefst 12 berichten, uit Den Bosch, Den Haag en Maarssen. Hopelijk zijn daar veel bestellingen uit voortgekomen. Superleuk!

Meer bestellingen genereren?

Hondentaart voor jarig kind

De hobbybakkers met de meeste bestellingen hebben allemaal een goede profielomschrijving en een aantal mooie foto’s van hun gebak geplaatst op hun profielpagina. Er zijn zeker ook hobbybakkers die nog geen enkele bestelling hebben gehad. Enkele tips die we u nog kunnen geven zijn:

Vraag een recensie

Heeft u een bestelling gehad, vergeet dan niet om een recensie te vragen bij de klant. Die wordt dan weer op onze website geplaatst. U kunt dit doen via de website, door in te loggen met uw inloggegevens. Via BESTELLINGEN komt u bij uw bestellingen. Als u doorklikt op de betreffende bestelling kunt u aangeven of u een beoordeling wilt vragen:

Actueel bestand van hobbybakkers

Om het bestand van hobbybakkers zo zuiver en compleet mogelijk te houden, vragen we u 1 x per jaar uw inschrijving te actualiseren.

Actualiseren van uw inschrijving kan door op de activatielink te klikken van de mail die u van ons krijgt toegestuurd. Doet u dit niet, dan verdwijnt uw account.

Daarnaast krijgen hobbybakkers die zich aanmelden zonder foto’s van hun gebak of een profielomschrijving te plaatsen, van ons een verzoek om dit aan te vullen. Doen ze dit niet, dan worden ze ook door ons verwijderd.

Gratis adverteren voor hobbybakkers op Gebakplaats

Uw aanmelding op Gebakplaats is nog steeds gratis ondanks de kosten die wij wel maken. Dat betekent wel dat wij geen budget hebben om te adverteren. Wij plaatsen regelmatig berichten op Facebook of Instagram. U kunt ons wel helpen door onze berichten door te sturen. En natuurlijk door in uw omgeving reclame voor uzelf (en ons) te maken!!

Bent u tevreden met onze service?

Sinds kort staat er, als u een bericht of een bestelling van een klant heeft ontvangen, onderaan onze mail een linkje waarin u een vrijwillige kleine bijdrage kunt doneren. Dit is niet verplicht, maar we zijn natuurlijk wel heel blij met elke bijdrage. Hierdoor kunnen we weer extra reclame maken voor ons platform. Doneren kan via deze link.

Taarten van Gebakplaats voor de Voedselbank

Gebakplaats Voedselbank

Ook het afgelopen jaar hebben een heleboel vrijwilligers en hobbybakkers zich ingezet bij een aantal Voedselbanken in Nederland om taarten te bakken voor jarige kinderen. Bijna 350 kinderen werden dit jaar door onze actie verrast met een mooie taart op hun verjaardag.

Naast Alphen aan de Rijn, Amsterdam Noord, Utrecht Overvecht en Dordrecht zijn we het afgelopen jaar ook gestart met deze leuke actie in Den Bosch en Leiden. In Zeist en Amsterdam Centrum gaan we hopelijk op korte termijn ook van start.

Tenslotte

Heeft u vragen of tips voor verbeteringen van onze service, laat het ons weten.

Rest ons nog u een heel mooi en vredig 2024 toe te wensen, en veel bakplezier.

Bak ze,

Teun en Lilian, Gebakplaats