×


InloggenWachtwoord vergeten
Registreer hier gratis!
×

Nieuwsbrief Winter 2022

Chocolade cake

Beste Hobbybakker,

Via deze nieuwsbrief willen we u graag informeren over onze activiteiten in de afgelopen periode.

Aantal berichten / bestellingen op Gebakplaats

Het platform Gebakplaats is inmiddels alweer 4 jaar actief. Het aantal hobbybakkers en het aantal bestellingen blijft toenemen. Het afgelopen jaar werden er gemiddeld zo’n 50 berichten per maand aan de hobbybakkers verstuurd. Meerdere hobbybakkers ontvingen dit jaar meer dan 10 berichten. De hobbybakker die dit jaar het hoogste aantal berichten ontving, namelijk 17, kwam uit Nijmegen. Hopelijk zijn daar veel bestellingen uit voortgekomen. Superleuk!

Meer bestellingen genereren?

Er zijn zeker ook hobbybakkers die nog geen enkele bestelling hebben gehad. Enkele tips die we u nog kunnen geven is:

Vraag een recensie

Heeft u een bestelling gehad, vergeet dan niet om een recensie te vragen bij de klant. Die wordt dan weer op onze website geplaatst. U kunt dit doen via de website, door in te loggen met uw inloggegevens. Via BESTELLINGEN komt u bij uw bestellingen. Als u doorklikt op de betreffende bestelling kunt u aangeven of u een beoordeling wilt vragen:

Actueel bestand van hobbybakkers

Om het bestand van hobbybakkers zo zuiver en compleet mogelijk te houden, vragen we u 1 x per jaar uw inschrijving te actualiseren. Actualiseren van uw inschrijving kan door op de activatielink te klikken van de mail die u van ons krijgt toegestuurd. Daarnaast krijgen hobbybakkers die zich aanmelden zonder foto’s van hun gebak of een profielomschrijving van ons een verzoek om dit aan te vullen. Doen ze dit niet, dan worden ze door ons verwijderd.

Adverteren voor hobbybakkers op Gebakplaats

Uw aanmelding op Gebakplaats is nog steeds gratis ondanks de kosten die wij wel maken. Dat betekent wel dat wij geen budget hebben om te adverteren. Adverteren doen we dus nog steeds alleen maar via Instagram en Facebook. U kunt ons wel daarbij helpen door onze berichten te liken en door te sturen. En natuurlijk door in uw omgeving reclame voor uzelf (en ons) te maken!!

Bent u tevreden met onze service?

Sinds kort staat er, als u een bericht of een bestelling van een klant heeft ontvangen, onderaan onze mail een linkje waarin u een vrijwillige kleine bijdrage kunt doneren. Dit is niet verplicht, maar we zijn natuurlijk wel heel blij met elke bijdrage. Hierdoor kunnen we weer extra reclame maken voor ons platform. Doneren kan via deze link.

Gebakplaats Voedselbank

De afgelopen 3 jaar hebben een heleboel vrijwilligers en hobbybakkers zich ingezet bij een aantal Voedselbanken in Nederland om taarten te bakken voor jarige kinderen. Bijna 300 kinderen werden de afgelopen periode op hun verjaardag verrast met een mooie taart. De laatste tijd zien de Voedselbanken echter een grote toename van het aantal volwassenen en kinderen dat afhankelijk is van de Voedselbank. Door de toegenomen werkdruk van de vrijwilligers aldaar wordt het steeds moeilijker vrijwilligers bij de Voedselbanken te vinden die zich voor deze actie kunnen inzetten. De wil is er zeker, maar de tijd ontbreekt. We hebben om deze, maar ook enkele andere redenen helaas moeten besluiten om deze verjaardagstaarten actie te stoppen bij een aantal Voedselbanken. Hierover zullen we de aangemelde hobbybakkers in de betreffende plaatsen separaat informeren.

Tenslotte

Heeft u vragen of tips voor verbeteringen van onze service, laat het ons weten.

Bak ze,

Teun en Lilian, Gebakplaats