×


InloggenWachtwoord vergeten
Registreer hier gratis!
Deze site maakt gebruik van cookies om verkeer te analyseren en advertentiestatistieken te meten.Meer informatie
×

Nieuwsbrief Lente 2022

Chocolade cake

Beste hobbybakker,

Via deze nieuwsbrief willen we u graag informeren over onze activiteiten in de afgelopen periode.

Gebakplaats

Gebakplaats is een landelijk platform voor hobbybakkers. Hobbybakkers kunnen hier hun zelfgemaakte gebak aanbieden aan gebakliefhebbers in hun buurt. Als u het leuk vindt om te bakken en af en toe uw gebak te verkopen dan kunt u zich aanmelden. Als u van bakken uw beroep heeft gemaakt, en de verkoop van gebak uw enige inkomstenbron is, dan is Gebakplaats niet geschikt voor u.

Heeft u ook al een bestelling gehad?

De hobbybakkers op Gebakplaats worden steeds vaker gevonden, dat is te zien aan het toenemend aantal bezoekjes aan onze website en het toenemende aantal bestellingen. Wel hebben we helaas weer met een corona dip te maken gehad op het einde van 2021. Hieronder ziet u het aantal berichtjes dat gestuurd is naar de hobbybakkers in het afgelopen jaar. Vele hobbybakkers hebben bestellingen gehad. Meerdere hobbybakkers hebben meer dan 10 berichtjes gehad in de afgelopen 12 maanden. Eén hobbybakker kreeg maar liefst 22 berichten. Hopelijk zijn daar veel bestellingen uit voortgekomen. Superleuk!

Er zijn zeker ook hobbybakkers die nog geen enkele bestelling hebben gehad. Een tip die we u nog kunnen geven is: Plaats mooie foto’s van uw gebak en maak een goede profielomschrijving. Dat helpt zeker. En help ons, en uw medehobbybakkers, door reclame te maken voor dit platform. Met uw geplaatste foto’s maken we dan weer reclame, natuurlijk met vermelding van uw naam en eventueel Instagram of Facebook vermelding.

Vraag een recensie

Heeft u een bestelling gehad, vergeet dan niet om een recensie te vragen bij de klant. Die wordt dan weer op onze website geplaatst. U kunt dit doen via de website, door in te loggen met uw inloggegevens. Via BESTELLINGEN komt u bij uw bestellingen. Als u doorklikt op de betreffende bestelling kunt u aangeven of u een beoordeling wilt vragen:

Actueel bestand van hobbybakkers

Dagelijks melden zich nieuwe hobbybakkers aan op de website. Er zijn op dit moment 333 hobbybakkers vindbaar op Gebakplaats. Jaarlijks moet u wel uw inschrijving verlengen. Niet alle hobbybakkers doen dit, hun gegevens worden dan door ons verwijderd, vandaar dat het aantal hobbybakkers blijft fluctueren.

Actualiseren van uw inschrijving kan door op de activatielink te klikken van de mail die u van ons jaarlijks krijgt toegestuurd. Daarnaast krijgen hobbybakkers die zich aanmelden zonder een profielomschrijving te geven of een advertentie te plaatsen van ons een verzoek om hun profiel aan te vullen. Doen ze dit niet, dan worden ze door ons verwijderd. Zo proberen we ons bestand aan hobbybakkers zuiver en actueel te houden.

TIP: Check ook zelf af en toe uw profiel. Sommige hobbybakkers hebben ongeldige Instagram of Facebook links doordat ze zelf een foute naam invullen of intussen hun naam gewijzigd hebben.

Help ons groeien!!!!

Uw aanmelding op Gebakplaats is nog steeds gratis ondanks de kosten die wij wel maken. Dat betekent wel dat wij geen budget hebben om te adverteren. Adverteren doen we dus nog steeds alleen maar via Instagram en Facebook. U kunt ons wel daarbij helpen door onze berichten te liken en door te sturen. En natuurlijk door in uw omgeving reclame voor uzelf (en ons) te maken!!

Sponsoring? Graag! Als u ons wil sponsoren dan kunt u ons een e-mail sturen.

Gebakplaats Voedselbank breidt verder uit

Het project Bakken voor Jarige kinderen van de Voedselbank is het afgelopen jaar verder uitgebreid. Naast De Bilt en Amsterdam Noord, zijn we ook gestart in Utrecht Overvecht, Dordrecht (via Stichting Quiet) en Tilburg. Op korte termijn gaan we ook starten in Utrecht Lunetten en Alphen aan de Rijn. In 2021 werden 83 kinderen verblijd met een feestelijke taart op hun verjaardag, en dit aantal neemt snel maar toe! Voor januari 2022 waren er al 19 aanvragen.

De teller van het aantal aangemelde hobbybakkers voor een jarig kind staat intussen bijna op 1000 hobbybakkers. Meer dan 800 hobbybakkers staan dus nog op de wachtlijst, en willen heel graag bakken. Hiervoor zijn we echter volledig afhankelijk van vrijwilligers in de betreffende regio’s. Wilt u ons meehelpen dit project met onze hulp ook in uw regio bij de lokale Voedselbank op te zetten, laat het ons weten! We geven u graag geheel vrijblijvend meer informatie via info@gebakplaats.nl.

Verzoek van een hobbybakker

Wij ontvingen het volgende verzoek van een hobbybakker:

"Voor mijn dochter haar Youtube kanaal: Bakkenmetnailly, zijn we op zoek naar hobby bakkers.
Wat is het doel?
Mijn dochter en u krijgen allebei 10 kaartjes waar vragen op staan die jullie moeten beantwoorden. De vragen worden om en om gesteld aan elkaar.
Vragen zoals:
Hoe is uw hobby tot stand gekomen? Zou u willen doorgroeien in uw hobby?
Wat vind u het leukst om te maken?
Alle vragen zijn bak gerelateerd. Mijn dochter kwam met het idee om met andere bakkers te gaan praten, ook omdat haar filmpjes vaak in de klas gekeken worden en het haar leuk leek om leerlingen dit te laten zien. Hoe andere bakkers denken over het bakken en er misschien wat van kunnen leren.
Het is wel voor mensen die het niet erg vinden om op Youtube te komen. Het liefst omgeving Enschede, Losser of Overdinkel.
Lijkt u dit wat? Dan kan u contact met ons opnemen: jennifer_nicole_dv@hotmail.com"

Leuke Facebookpagina

Voor de mensen die in omgeving Utrecht wonen en graag bakken is er een leuke Facebookpagina: Neem eens een kijkje. https://www.facebook.com/groups/heelutrechtbakt/

Tenslotte

Heeft u vragen of tips voor verbeteringen van onze service, laat het ons weten.

Bak ze,

Teun en Lilian