×


InloggenWachtwoord vergeten
Registreer hier gratis!
×

Nieuwsbrief Zomer 2021

Chocolade cake

Beste Hobbybakker,

Via deze nieuwsbrief willen we u graag informeren over onze activiteiten in de afgelopen periode.

Gebakplaats

Gebakplaats is een landelijk platform voor hobbybakkers. Hobbybakkers kunnen hier hun zelfgemaakte gebak aanbieden aan gebakliefhebbers in hun buurt. Als u het leuk vindt om te bakken en af en toe uw gebak te verkopen dan kunt u zich aanmelden. Als u van bakken uw beroep heeft gemaakt, en de verkoop van gebak uw enige inkomstenbron is, dan is Gebakplaats niet geschikt voor u.

Aantal berichten / bestellingen op Gebakplaats

Hieronder ziet u het aantal berichtjes dat gestuurd is naar de hobbybakkers in het afgelopen jaar. Vele hobbybakkers hebben meerdere berichtjes/bestellingen gehad. Enkele hobbybakkers hebben meer dan 10 berichtjes gehad in de afgelopen 12 maanden. Het hoogste aantal berichtjes was voor een hobbybakster uit Almere (17 in het afgelopen jaar). Hopelijk zijn er veel bestellingen uit voortgekomen. Superleuk!

Er zijn zeker ook hobbybakkers die nog geen enkele bestelling hebben gehad. Een tip die we u nog kunnen geven is: Plaats mooie foto’s van uw gebak en maak een goede profielomschrijving. Dat helpt zeker. En help ons, en uw medehobbybakkers, door reclame te maken voor dit platform.

Vraag een recensie

Heeft u een bestelling gehad, vergeet dan niet om een recensie te vragen bij de klant. Die wordt dan weer op onze website geplaatst. U kunt dit doen via de website, door in te loggen met uw inloggegevens. Via BESTELLINGEN komt u bij uw bestellingen. Als u doorklikt op de betreffende bestelling kunt u aangeven of u een beoordeling wilt vragen:

Talpa TV programma NET5: High Tea

Velen van u zijn via Gebakplaats benaderd door TALPA met het verzoek om mee te doen aan een nieuw bak TV programma. Wij hebben TALPA laten weten dat het niet de bedoeling is hobbybakkers voor commerciële of andere activiteiten te benaderen via onze website anders dan voor het bestellen van gebak. We zijn met hen overeengekomen om een advertentie in onze nieuwsbrief te plaatsen, dus bij deze voor geïnteresseerden:

Voor het nieuwe programma High Tea worden er gepassioneerde thuisbakkers gezocht, die door middel van hun beste high tea in een zelfgekozen thema, deze vriendschappelijke strijd met elkaar willen aangaan.

In “High Tea” ga je de bakstrijd aan met 3 andere fanatieke thuisbakkers die het allerbeste, allerlekkerste en allermooiste op tafel willen zetten. Ben jij die thuisbakker die zijn gasten omver wil blazen en heb jij bakkunsten om je vingers bij af te likken? Haal jij alles uit de bakkast om naar huis te gaan met een mooie prijs? Geef je dan op via https://kijkers.tv/aanmelden/net5/high-tea

Actueel bestand van hobbybakkers

Om het bestand van hobbybakkers zo zuiver en compleet mogelijk te houden, vragen we u 1 x per jaar uw inschrijving te actualiseren. Actualiseren van uw inschrijving kan door op de activatielink te klikken van de mail die u van ons krijgt toegestuurd. Daarnaast krijgen hobbybakkers die zich aanmelden zonder foto’s van hun gebak of een profielomschrijving van ons een verzoek om dit aan te vullen. Doen ze dit niet, dan worden ze door ons verwijderd.

Adverteren voor hobbybakkers op Gebakplaats

Uw aanmelding op Gebakplaats is nog steeds gratis ondanks de kosten die wij wel maken. Dat betekent wel dat wij geen budget hebben om te adverteren. Adverteren doen we dus nog steeds alleen maar via Instagram en Facebook. U kunt ons wel daarbij helpen door onze berichten te liken en door te sturen. En natuurlijk door in uw omgeving reclame voor uzelf (en ons) te maken!!

Gebakplaats Voedselbank: Wie helpt ons mee?

De afgelopen periode hebben vele mensen zich opgegeven als hobbybakker voor een jarig kind van de Voedselbank. Inmiddels staat de teller op meer dan 700 hobbybakkers. Doordat het project nog maar in enkele plaatsen in Nederland loopt, betekent dat ook dat meer dan 600 hobbybakkers die graag zouden willen bakken voor een goed doel op de wachtlijst staan. Wij willen heel graag hier meer mee gaan doen. Het is voor ons (Gebakplaats, 2 personen) echter niet haalbaar om deze projecten in ons eentje bij meerdere Voedselbanken op te zetten. Wij hebben daarvoor uw hulp nodig. Wie wil zich hiervoor samen met ons gaan inzetten?

Wij zijn dus op zoek naar mensen die in hun eigen omgeving het project Bakken voor jarige kinderen van de Voedselbank samen met onze hulp willen gaan opzetten. Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die betrokken willen worden bij de organisatie en coördinatie van dit project op landelijk niveau. Bent u geïnteresseerd? Wilt u meer weten? We geven u graag geheel vrijblijvend meer informatie via info@gebakplaats.nl

Palbum

Palbum is een nieuw project van Teun:

Is uw foto-archief op uw telefoon ook zo’n chaos?

Zou u uw foto’s beter willen organiseren naar thema’s of gebeurtenissen?

Zou u ook meer foto’s van gebeurtenissen met vrienden willen delen?

En zou u makkelijk ook de gedeelde foto’s van uw vrienden willen bekijken?

Dan is Palbum voor u een uitkomst! Meer informatie over Palbum vindt u hieronder.

Tenslotte

Heeft u vragen of tips voor verbeteringen van onze service, laat het ons weten.

Bak ze,

Teun en Lilian, Gebakplaats

Meer informatie over Palbum

Palbum is een nieuw project van Teun. Het is een – bij normaal gebruik - gratis app waar u foto’s kunt plaatsen en delen met door u gemaakte groepen of met iedereen. Zo kunt u voor een vakantie met familie en vrienden, een bruiloft, uitje van uw werk of uw straat een album aanmaken en de foto’s delen met de aanwezigen die ook hun foto’s in het album kunnen plaatsen. Ook kunnen anderen feedback geven op uw foto’s en opmerkingen plaatsen. Nu kunt u denken, met Instagram, Facebook en Whatsapp kan ik ook foto’s delen. Dat is zo, maar u kunt geen albums aanmaken van een gelegenheid en selectief delen met de aanwezigen en met Palbum kan dat wel. Bovendien weet u niet wat de aanbieder Facebook met uw foto’s doet. Palbum biedt u meer privacy en Palbum gebruikt deze foto’s niet voor advertentiedoeleinden. Palbum heeft nog meer voordelen en mogelijkheden ten opzichte van bestaande apps. Palbum kunt u downloaden op iedere telefoon. Probeert u Palbum ook eens en laat ons weten wat uw ervaringen zijn. Voor meer informatie kunt u ook kijken op https://palbum.app!


Ontdek het op Google Play
Download op de App Store Palbum