×

×


InloggenWachtwoord vergeten

Bent u nieuw? Registreer hier gratis!

×

Registreren
×

Ik zoek koolhydraatarm gebak

Dit gebak kan door de hobbybakkers op uw verzoek koolhydraatarm gebakken worden. Geef uw dieetvoorkeur aan bij uw bestelling bij de hobbybakker. U kunt ook een verzoek indienen bij een hobbybakker om het door u gewenste gebak koolhydraatarm te bakken.

Taarten in Rotterdam

Taarten in Rotterdam

Prijs per persoon: €3,50

Natascha Nieuwenhuijze

Rotterdam


TAAAAART!

TAAAAART!

Prijs per persoon: €1,75

Linda Oskamp

Arnhem


Vindt u niet wat u zoekt?

U kunt ook een speciaal verzoek indienen bij een hobbybakker.

Zoek hobbybakkers

Koolhydraatarm gebak bestellen

U kunt op Gebakplaats ook koolhydraatarm gebak bestellen, wat betekent dat het gebak weinig tot geen koolhydraten bevat. Informeer bij de hobbybakkers naar de mogelijkheden.

Gebak bestellen

Op Gebakplaats bieden hobbybakkers hun gebak te koop aan. Hier vindt u een selectie van het gebak dat de hobbybakkers aanbieden. U kunt zoeken op postcode voor het gebak dat wordt aangeboden in uw buurt. Ook kunt u de zoekfunctie gebruiken als u op zoek bent naar een speciaal soort gebak of als u een dieetvoorkeur heeft.

Op maat gemaakt

Bent u op zoek naar origineel gebak voor een bijzondere gelegenheid speciaal voor u op maat gemaakt? Of heeft u een specifieke wens met betrekking tot dieet of allergie? Zoek dan een hobbybakker in uw buurt. Bij de hobbybakkers kunt u een verzoek indienen voor het gebak waar u naar op zoek bent.

Gebak van hobbybakkers

Hobbybakkers zijn enthousiaste thuisbakkers die in hun vrije tijd de mooiste baksels maken, soms volgens jarenlang in de familie bewaarde recepten. Hoe heerlijk is het als u in plaats van een onpersoonlijke taart uit de supermarkt een mooie taart met passie gebakken door een enthousiaste hobbybakker uit uw buurt kunt bestellen. Een taart met een geboetseerde piraat van fondant erop maakt op een kinderfeestje meer indruk dan een standaard productietaart.